Társaságunk alapvető célja, hogy a Zephyr Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. által forgalmazott termékek - növényvédő- és kártevőirtószerek, műtrágyák, vetőmagok, kertészeti termékek - és cégünk szolgáltatásainak - termény-, raktár-, malom- valamint talajfertőtlenítés, rovar- és rágcsálóirtás - minőségével a vevők, felhasználók elégedettek legyenek.

A Zephyr Kft. folyamatosan törekszik mind a valós mind a látens vevői igények felkutatására, követésére és minél magasabb szinten történő kielégítésére. Szakképzett munkatársaink növényvédelmi és termesztési szaktanácsadással segítik termelőinket.

Mind a kereskedelmi mind a szolgáltatási tevékenységet a vonatkozó jogszabályok maradéktalan betartásával végezzük. Munkánk során engedélyezett és korszerű szereket, technológiákat használunk, a környezet és az egészség védelme pedig kiemelt szerepet kap. Elkötelezettek vagyunk a környezetszennyezés megelőzésében, korszerű gépek, technológiák alkalmazásával. Tevékenységünk során törekszünk a környezet kémiai terhelésének csökkentésére.

Minőségirányítási rendszerünk garantálja termékeink és szolgáltatásaink állandó és kifogástalan minőségét. Társaságunk vezetői a minőség iránti elkötelezettségből példát mutatnak, és elvárják, hogy a társaság valamennyi dolgozója személyes tudásával és felelősségével járuljon hozzá a cég sikeréhez. A Zephyr Kft. megköveteli a folyamatok állandó tökéletesítését. Beszállítóinknak a Zephyr Kft. minőségi célkitűzéseivel azonosulni kell.

Munkatársaink folyamatos képzése lehetővé teszi, hogy az állandóan változó fogyasztói és piaci kihívásoknak a legmagasabb színvonalon tudjunk megfelelni.

A fenti alapvető célok elérése érdekében az alábbi területeken tervezzük a legintenzívebb fejlesztést:

  • Új alternatívák bevezetése és tökéletesítése a talajfertőtlenítésben

  • Új szolgáltatási szakterületek bevezetése

  • Értékesítési stratégiáink fejlesztése

  • Talaj nélküli, tőzegen történő termesztés elterjesztése

Mindezek elérése érdekében társaságunk az MSZ EN ISO 9001:2009-es szabvány követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszert működtet.

Kecskemét, 2019. november 29.

Bélai Gyula
Ügyvezető

tanusitvany