ZEPHYR Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1990.január 5-én alakult meg a talajfertőtlenítés és kártevőirtás fő profilú tevékenységre, melynek központja - telephellyel azonos - Kecskeméten a Tatár sor 18. szám alatt található.

Cégjegyzékszámunk: Bács-Kiskun Megyei Bíróság mint Cégbíróság Cg.03-09-000009képviseli Bélai Gyula ügyvezető.

A korábban egyszerű szolgáltatást nyújtó kis vállalkozás az elmúlt több mint 30 évben jelentős fejlődésen ment keresztül minden tekintetben. A hazai piacon a belföldi szállítók termékein kívül nemcsak a már jól ismert és keresett külföldi gyártók termékeit forgalmazzuk, hanem az újabb kihívásoknak, Európai követelményeknek is eleget téve vezetjük be az új növényvédő-, kártevő- és rágcsálóirtó szereket. Mindezeket az országos kis- és nagykereskedelmi hálózatunkon keresztül forgalmazzuk valamint szolgáltatási tevékenységünk révén felhasználjuk.

Szolgáltatásunk főként rovar- és rágcsálóirtás különböző formulációjú szerekkel végzendő munkáiból áll az ország különböző területein, továbbá korszerű szerekkel taljafertőtlenítést és gabonagázosítást is végzünk. Szolgáltató tevékenységünket a „Johan Béla” Országos Epidemiológiai Központ és az FVM Növényvédő szerek és Termésnövelő anyagok kiadványaiban engedélyezett szerekkel és az abban meghatározott szakmai irányelvek alapján végezzük. Megrendelőink ISO és HACCP előírásait betartjuk.

Cégünk a mezőgazdasági területen megszerzett jó hírnevét és piaci súlyát megtartva a kilencvenes évek közepétől műtrágyák és növényvédő-szerek nagykereskedelmi forgalmazását indította el. Immár második évtizede honosítjuk meg hazánkban az izraeli kertészek szakmai tudását, technikáját. Termékeink közé tartoznak a Natupol (Koppert) poszméhek, amelyek a paprika- és paradicsomtermesztők eredményességét garantálják. A kertészek figyelmébe ajánljuk a GINEGAR kertészeti külső és belsőfóliák széles palettáját. Széles választékban kapható vízoldható műtrágyáink maradéktalanul biztosítják a kertészeti növénykultúrák tápanyagigényeit.

Az izraeli öntözéstechnikai berendezések és technológia magas színvonalát adják a PLASTRO termékei, a PhyThec tápoldatozó computerek, öntöző-automatikák, és növényi élet analizátort.

KLASMANN tőzegek különféle típusaival könnyen kiküszöbölhetővé válnak a talajon történő termesztés szélsőségei.

Termékeink között található még organikus szerves trágyák (marha, és baromfi), amely javítja a talaj tápanyag ellátottságát, valamint biostimulátorok széles választéka az öko- és biokertészetek részére, de akár azok számára is akiknek fontos a szermaradványmentes növényvédelem!

A Magyar Kártevőirtók Országos Szövetségének a megalakulása óta tagja vagyunk. MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert működtetünk.

Munkatársaink folyamatos képzésével arra törekszünk, hogy megrendelőink állandóan informáltak legyenek a kertészeti technikák legújabb vívmányiról, ismerjék meg és alkalmazzák az általunk forgalmazott legújabb termékeket.

Kecskemét, 2021. január 1.

ZEPHYR KFT.