A ZEPHYR Kft szolgáltató részlege a kártevőirtó tevékenységét már 25 éve végzi. Rendelkezik az ehhez szükséges, érvényes ÁNTSZ által kiadott működési és tevékenységi engedéllyel. Az irtásokhoz szigorúan a "Johan Béla" Országos Epidemiológiai Központ Dezinszekciós és Deratizációs osztálya által engedélyezett irtószereket használja, melyeket az abban meghatározott szakmai irányelvek szerint, szakképzett egészségügyi gázmester, ill. egészségőr fertőtlenítő, kollegák juttatnak ki, szem előtt tartva a Partner Cégeknél már bevezetett ISO és HACCP előírásokat.

Cégünk ügyvezetője Bélai Gyula, alapító tagja a szakmai érdekképviseletnek, a Magyar Kártevőirtók Országos Szövetségének, a MaKOSZ megalakulása óta Elnöke a Felügyelő Bizottságának. A szakmai utánpótlás területén is részt vállal, a leendő gázmestereknek oktatást tart többek között a gázosítási ismeretekből. Jelen van a nemzetközi és a hazai szakmai rendezvényeken, ott színvonalas előadást tart.

A korábban egyszerű szolgáltatást nyújtó kis vállalkozás az elmúlt 25 évben jelentős fejlődésen ment keresztül minden tekintetben. A szakmai múlt tartalmazta a gázosítás teljes palettáját, mind a ciánozás, nedves és száraz (konzerv) eljárását, mind a methyl-bromiddal történő légtér, vetőmag, és talaj fertőtlenítését, faanyag szállítmányozás előtti kezelését, valamint foszforhidrogénes gázosítás minden fajta objektumban alkalmazható összes lehetséges eljárását.

A hazai piacon a belföldi szállítók termékein kívül nemcsak a már jól ismert és keresett külföldi gyártók termékeit forgalmazzuk, hanem az újabb kihívásoknak, európai követelményeknek is eleget téve vezetjük be az új növényvédő szereket és közegészségügyi termékeket (rovarirtó,- és rágcsálóirtó szereket). Mindezeket az országos kis- és nagykereskedelmi hálózatunkon keresztül forgalmazzuk, valamint szolgáltatási tevékenységünk révén felhasználjuk.

Szolgáltatásunk jelentős mértékben rovar,- rágcsálóirtás,- és a gabonagázosítás különböző hatóanyagú és formulációjú szerekkel végzendő munkáiból áll az ország különböző területein. Rendelkezünk az ehhez szükséges szakképzett szakember állománnyal (eü. gázmester, eü. fertőtlenítő, kertészmérnök, növényvédő szakmérnök), továbbá megfelelő gépparkkal, amelyek a veszélyes áru szállítására is alkalmasak.

Itt köszönjük meg Partnereinknek, hogy megrendeléseikkel hozzánk fordulnak, s bízunk benne, hogy új partnerek bizalmát is elnyerjük, színvonalas szolgáltatásunkat igénybe veszik.